Hotelrom søker investorer!


Hotellrom er en global plattform for hotellsøk. Vi fokuserer på å omforme måten reisende søker etter hoteller på!
Vi ønsker å bryte monopoliseringen og tilby alternativer som vi håper på sikt vil gi overnattings tilbydere og gjestene en riktig pris.
Vi koble overnattings stedene direkte til de reisende og sørg for at potensielle gjester kun er et klikk eller en telefonsamtale unna, ved å publisere telefonnummer, e-postadresse og URL-adresse for nettstedet på kundens egen ekstranettet side på Hotelrom.com eller et av under domene

Vi tilbyr en fleksibel investering, det vil tilbys 100 000 aksjer a 50.- NKr. intresenter bedes ta kontakt på e-post, postmester@hotelrom.com

Enkelt for reisende

Vi gjør det enkelt for reisende å kontakte overnattings stedene direkte, ved å fremheve nettstedskoblingen til overnatting stedet i søkeresultatene på et av Hotelrom.com -sider, .
Overnattingssteder får tilgang til en egen ekstranettet side som de selv har ansvar for å holde oppdatere på priser og annen informasjon.
Overnattings stedene betaler kun en års avgift på Nkr 690.-

Her ser dere et eksempel på hva overnattings stedene kan spare, eksemplet er fra et av de store booking nett sidene og vår pris:
Vi opererer ikke med ("hemmelige priser") er ikke ansvarlig for nøyaktigheten til innholdet, og kan ikke betraktes som en anbefaling eller bekreftelse på kvalitet, servicenivå eller stjerneklassifisering for noen av de tilgjengelige overnattingsstedene
Hotelrom er en uavhengige entreprenører og vi jobber hardt for å være en uavhengig kilde til informasjonen til de reisende, Vi mottar ikke reklame penger fra overnattings stedene, og er derfor ikke partisk på noen måte, men jobber Hart for å sikre at dere finner det ideelle overnattingsstedet.

Hvis et overnattings sted ikke kan oppfylle sin del av forpliktelsen knyttet til bestillingen, er Hotelrom.com ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som oppstår som følge av flytting til en annen innkvartering.